Smażalnia ryb „U Nowaka”
Polecamy ryby smażone z frytkami lub chlebem, z dodatkiem świeżej surówki firmowej Nasze specjały to przede wszystkim ryby panierowane i smażone na złoty kolor. Wśród nich znajdują się takie klasyki jak:
- tusza z morszczuka,
- filet z morszczuka,
- filet z dorsza,
- filet z miruny,
- filet z sandacza.
- filet z mintaja,
- filet halibuta,
- filet z okonia,
- filet z karpia,
- dzwonka z karpia,
- dzwonka z halibuta,
- polędwiczka z dorsza,
- polędwiczka z mintaja,
- pstrąg,
- łosoś.
Wszystkie nasze potrawy przygotowujemy na miejscu, z najwyższej jakości składników, co gwarantuje ich świeżość i niepowtarzalny smak. Nasza smażalnia to nie tylko miejsce, gdzie można zjeść pyszne ryby, ale również miejsce, gdzie panuje miła, rodzinna atmosfera.